| Your first subject | |
|
+82Becej City GeordieMKD Delphi Mitro's on fire shearer.rs Pedja zarkonio nufc_lover Mikro Belgrade geordie mare90 Papiss Demba Spale belgrade_owl vexvexius milan25 Zuca marko nufc Toon Army MKD Narsil pirLe prezioso86 Anti Mackem Dominik diavol aleksandar.sefer NewBoy Anel_the_Magpie Big Dunc Rockenrolla Toon4life Anglosaksonac fulhamfansince2001 East London GocHrvatska tommy johnson Vlada Ruma Dzo NUFC_LO spira Dr Johnson NBB96 Maki gajka Vlada_Shearer Thug Alan Smith17 CyberT Serbian lassy biljalfc moody northern rock Layzick Sinner Philips Gazza Shandy drinker Southern Comfort tinno rijecanin RIOT geordie NUFC CRO Savic Shearer_Zemun NUFC96 MILNER RAMMS+EIN Srki NUFC_GIRL MT_MU Dinko Obafemi Akinwunmi Martins NewcSerbia senacaaar NS Magpie Žigić Under m.c.t. evil_geko Miki Liverpool Admin-Roby 86 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Admin-Roby Admin

Broj poruka : 4525 Godina : 31 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 03.07.2007
 | Naslov: Your first subject Uto 3 Jul 2007 - 19:36 | |
| hello....ja sam veliki fan Newcastle Uniteda i obozavam da gledam premijer ligu!  _________________ Theres only one Alan Shearer!
Poslednji put izmenio dana Čet 5 Jul 2007 - 0:59, izmenio ukupno 2 puta | |
|
 | |
black_sh Gost
 | Naslov: intro Uto 3 Jul 2007 - 20:21 | |
| pa...ja sam milica...dobra drugarica od almighty admina...i ne navijam ni za koga tolko o meni za sada... |
|
 | |
Sava Gost
 | Naslov: Predstavljanje Sre 4 Jul 2007 - 21:55 | |
| Cao.Ja sam Sava iz Mosorina i navijam za LIVERPOOL. Pored LIVERPULA navijam i za njukasl ali stvarno to mi je drugi tim u engleskoj medjutim daleko od liverpula jer sam totalno lud za liverpulom. Navijam za njukasl zbog parkera ali najvise zbog owena najboljeg engleskog napadaca i bivseg igraca a nadam se i ponovo napadaca Liverpula. |
|
 | |
Liverpool

Broj poruka : 28 Godina : 33 Localisation : Mosorin Datum upisa : 04.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Sre 4 Jul 2007 - 21:57 | |
| Cao.Ja sam Sava iz Mosorina i navijam za LIVERPOOL. Pored LIVERPULA navijam i za njukasl ali stvarno to mi je drugi tim u engleskoj medjutim daleko od liverpula jer sam totalno lud za liverpulom. Navijam za njukasl zbog parkera ali najvise zbog owena najboljeg engleskog napadaca i bivseg igraca a nadam se i ponovo napadaca Liverpula. | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Sre 4 Jul 2007 - 22:01 | |
| cool,hvala sto si se registrovao,ti si prvi fan Liverpoola ovde dosada....a forum je krenuo od juche  | |
|
 | |
Liverpool

| Naslov: Re: Your first subject Sre 4 Jul 2007 - 22:05 | |
| Pomoci cu ti malo da imas vise registrovanih.Obavesticu ove sajtove na koje ja idem da docu malo. | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Sre 4 Jul 2007 - 22:11 | |
| zahvaljujem na pomoci!  | |
|
 | |
Miki

Broj poruka : 321 Datum upisa : 05.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Čet 5 Jul 2007 - 0:52 | |
| Poz svima ja sam navijac ragbi kluba i fudbalskog kluba Newcastle  | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Čet 5 Jul 2007 - 0:55 | |
| Pozdrav Miki,sjajno je videti jos jednog navijaca Newcastla  nadam se da ce ti se dopasti nash forum!! enjoy!  | |
|
 | |
Liverpool

| Naslov: Re: Your first subject Čet 5 Jul 2007 - 22:31 | |
| Ej ljudi a koja ste vi godista. Ja sam 1988. | |
|
 | |
evil_geko

Broj poruka : 6 Godina : 37 Datum upisa : 06.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Pet 6 Jul 2007 - 1:00 | |
| Sale ovde, Red Devil all the way.
Svaka čast za sajt NUFC-a, veoma ih gotivim.
Pozdrav svima ođe. | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Pet 6 Jul 2007 - 13:08 | |
| ko je sale ?  Fala,uzivaj tebra ! | |
|
 | |
m.c.t.

Broj poruka : 2084 Localisation : Nova Pazova Datum upisa : 07.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Sub 7 Jul 2007 - 19:03 | |
| Evo jos jednog vatrenog navijaca Newcastla!  Pisacu kad god budem u mogucnosti. Nadam se napokon jednoj uspesnijoj sezoni svraka  Pozdrav svima! | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Sub 7 Jul 2007 - 19:53 | |
| super,dobrodosao  | |
|
 | |
Under
Broj poruka : 4 Localisation : MooNZe KoNZa Datum upisa : 08.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Ned 8 Jul 2007 - 17:32 | |
| Dobar dan dobri ljudi. Ja sam clan (prilicno velike) ekipe navijaca Liverpula. Culi smo i da ima neka ekipa koja navija za Newcastle u Novom Sadu, ne znam da li ste to vi, ali nije ni bitno. Drago nam je da pored navijackih udruzenjea Liverpula, Arsenala i Celzija imamo i navijace Njukasla. Mi ponekad organizujemo na Adi igranje fudbala medjusobno, pa ako ima zainteresovanih koji su iz Bg ili okoline bice nam vishe nego drago da i sa vama odmerimo snage. Bicemo u kontaktu.  | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Ned 8 Jul 2007 - 17:39 | |
| dobrodosao na forum njukasla ! Ne znam za tu ekipu koja navija za Njuku iz NS-a,moracu da se raspitam  a citao sam u novinama da ima po celoj Srbiji navijaca Njukasla,a i da su bili na utakmici jednoj i nosili su transparente "Newcastle United SRBIJA ","Srpske svrake","Serbian Magpies".... samo sam ja budala izgubio te novine,neam pojma gde su mi,i nisam procitao do kraja o navijacima iz srbije...  jedva cekam da igramo protiv vas.mogu vec da vidim rezultat ....3-2 za Newcastle i 1-1 na Anfildu  | |
|
 | |
Under
Broj poruka : 4 Localisation : MooNZe KoNZa Datum upisa : 08.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Ned 8 Jul 2007 - 19:08 | |
| Samo da ne bude 4-3 kao u nekim nashim legendarnim duelima... Nashi napadaci su kao Fowler, Owen i Heskey u najboljim danima... Vi se polako organizujte, vidim da vas josh uvek nema puno, pa cemo se uskoro dogovoriti za neki fudbal. Vidim i da je ovde dosta mladja ekipa, kod nas je meshovito, ima i omladina, a i nas matoraca... Ja cu posecivati forum s vremena na vreme, a i vi dodjite kod nas. | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Ned 8 Jul 2007 - 20:13 | |
| sta cemo mi kod vas kad je to samo Liverpool forum ?  ipak ovo je Newcastle i ostali  a gde da dodjem kad nisi ostavi adresu  Nema nas dovoljno za fudbal(Newcastle fans vs Liverpool fans  ,bilo bi strava).Mozda bi igrao desno krilo izigravajuci Milnera  | |
|
 | |
Žigić

Broj poruka : 4 Datum upisa : 07.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Sre 11 Jul 2007 - 13:50 | |
| Pozdrav i ,pre svega,poštovanje svima. Ja sam Joc,...veliki ljubitelj Premijer lige,najbolje na svetu Naravno,navijač Manchester United-a još od vremena dok je Mark Hjuz žario i palio ostrvom ( čak sam do skoro imao njegov poster iz novina Super sport :p...tripovi )..obzirom da sam fan Crvenih Djavola to znači sledeće : mrzim Manchester City i navijam za Suderland ...naravno zbog jednog jedinog Roy Keane-a...tako da verujem da se ovo neće mnogima svideti,ali jbg,takao to ide... Pozdrav svima...verujem da će ovde biti zajebancije lude! Ima li šta bolje subotom u 16:00h od drum n bass-a i opakog engleskog fudbala ... :p | |
|
 | |
NS Magpie

Broj poruka : 40 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 17.07.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Uto 17 Jul 2007 - 16:13 | |
| Pozdrav masi okupljenih fanatika! Navijac Newcastle-a iz NS. Dovoljno zasada, znamo se sa Vladinog bloga.  | |
|
 | |
senacaaar

Broj poruka : 5 Datum upisa : 06.08.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Pon 6 Avg 2007 - 23:58 | |
| caoss ja sam Djordje iz Kragujevca i fan sam Newcastle-a  | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Uto 7 Avg 2007 - 10:19 | |
| desi djole,lepo je videti jos jednu svraku na forum;) | |
|
 | |
NewcSerbia

Broj poruka : 3 Datum upisa : 07.08.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Uto 7 Avg 2007 - 13:50 | |
| Ćao! Ja sam fan Newcastla već 10 godina. Redovno pratim sve što se dešava u klubu. Drago mi je da se neko setio da napravi ovakav sajt. Svaka čast. Pozdrav svim članovima!!!! | |
|
 | |
Admin-Roby Admin

| Naslov: Re: Your first subject Uto 7 Avg 2007 - 13:56 | |
| Super,drago nam je sto si sa nama na forumu!!! pozdrav !!! | |
|
 | |
Obafemi Akinwunmi Martins
Broj poruka : 1 Godina : 30 Localisation : Shetonje Datum upisa : 22.08.2007
 | Naslov: Re: Your first subject Sre 22 Avg 2007 - 16:59 | |
| pozdrav za sve navijace svraka, nisam znao da postoji ovaj forum pa sam hteo da pocnem ja da pravim  NUFC !!  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Your first subject  | |
| |
|
 | |
| Your first subject | |
|